| | #1 (permalink) |
| selam canlar ...ayrı dalgaların aynı sahili olan soryaz formda yine hep beraber bir aradayz..şiddetli akıntılar bizleri yine de birbirmzden ayıramadı inanıyrum ki bizlere bu akıntıları yaşatnlar kendi derinlklernde boğulup kalmıştır..görülüyor ki hiçbir güç, hiçbir şiddtli akıntı ya da hiçbir deli rüzgar bizleri bu sahlden koparamayacak çünkü onların da unuttukları bir şey var ; bu formun temelnde sevglermzle olştrdğmz güçlü bir zemin var neyse yine laf kalabalığı yaptım galiba ancak gerçek şu ki sizlerle yeniden aynı sahlde buluşmak çok güzel...hadi bakalm ayrı dalgalardan aynı sahile akan başka yürekleri daha beklyrz...tabiki eski üyelermze bir seslenşti bu umarım bir an önce duyup gelrler aramıza tabi yeni üyelere de ardına kadar açık bu sahilin kapıları...tekrardan selam canlarım...şimdiden bol paylaşmlara... | |
| | |
| | #3 (permalink) |
| ooo ster ve umut arkadaşlarımız gelmişler hoşgeldiniz arkadaşlar... özledik valla sizi... ![]() Sesin Değdiğinde Yüreğime Yüreğim Titriyorsa Avuçlarında ve Her Kapayışta Gözlerimi Üşüyen Bakışlarım Isınıyorsa Bakışlarında Tek Çarem Fısıldamaksa Eğer Avazım Çıktığı Kadar Fısıldayacağım…Seni seviyorum. NE BİR ŞARKI NE BİR SÖZ NEDE BİR GÖSTERİŞ İKİ KELİMELİK BİR SÖYLEYİŞ... SENİ SEVİYORUM (KEŞİFİM) | |
| | |
| | #6 (permalink) | |
| Alıntı:
![]() ![]() ♥¸.•✰•.¸♥ღ المحبة ღ♥¸.•✰•.¸♥ღ αηℓαяѕα υzαğιм уαкιηιм∂ιя, αηℓαмαzѕα уαкιηιм υzαğιм∂ιя...ѕαвяє∂єηιη ѕαвяıη∂αη кσякυη... (¯`•.____(¯♥♥♥ sevdiğin kadar sevilirsin ♥♥♥¯)_____.•´¯)_ | ||
| | |
| | #7 (permalink) |
| tşkler arkadaşlar hepiniz saolun yeniden beraber olmak çok güzel... ![]() Sesin Değdiğinde Yüreğime Yüreğim Titriyorsa Avuçlarında ve Her Kapayışta Gözlerimi Üşüyen Bakışlarım Isınıyorsa Bakışlarında Tek Çarem Fısıldamaksa Eğer Avazım Çıktığı Kadar Fısıldayacağım…Seni seviyorum. NE BİR ŞARKI NE BİR SÖZ NEDE BİR GÖSTERİŞ İKİ KELİMELİK BİR SÖYLEYİŞ... SENİ SEVİYORUM (KEŞİFİM) | |
| | |
| | #9 (permalink) |
| hoşgeldin muko aramıza... ![]() Sesin Değdiğinde Yüreğime Yüreğim Titriyorsa Avuçlarında ve Her Kapayışta Gözlerimi Üşüyen Bakışlarım Isınıyorsa Bakışlarında Tek Çarem Fısıldamaksa Eğer Avazım Çıktığı Kadar Fısıldayacağım…Seni seviyorum. NE BİR ŞARKI NE BİR SÖZ NEDE BİR GÖSTERİŞ İKİ KELİMELİK BİR SÖYLEYİŞ... SENİ SEVİYORUM (KEŞİFİM) | |
| | |
| | #10 (permalink) | |
| Alıntı:
ooo hoşgeldiniz beyefendi biraz geç kaldınız ama neyse ![]() ![]() ♥¸.•✰•.¸♥ღ المحبة ღ♥¸.•✰•.¸♥ღ αηℓαяѕα υzαğιм уαкιηιм∂ιя, αηℓαмαzѕα уαкιηιм υzαğιм∂ιя...ѕαвяє∂єηιη ѕαвяıη∂αη кσякυη... (¯`•.____(¯♥♥♥ sevdiğin kadar sevilirsin ♥♥♥¯)_____.•´¯)_ | ||
| | |
![]() |
| Etiketler |
| sevgilerle, yürekten |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|