| ||||||
| Serbest Kürsü Hayata dair herşeyi burada paylaşın... |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Ayakkabı numarandan yaşını bul!!!! ayakkabı numaranızı 5 ile çarpın cıkan sonuca 50 ekleyın cıkan sonucu 20 ile carpın cıkan sonuca 1008 ekleyın ve son olarak dogum yılınızdan cıkartın SONUC:ilk iki rakam ayakkabı numaranız son iki rakam yasınız cıkacak -alıntıdır- ![]() Sesin Değdiğinde Yüreğime Yüreğim Titriyorsa Avuçlarında ve Her Kapayışta Gözlerimi Üşüyen Bakışlarım Isınıyorsa Bakışlarında Tek Çarem Fısıldamaksa Eğer Avazım Çıktığı Kadar Fısıldayacağım…Seni seviyorum. NE BİR ŞARKI NE BİR SÖZ NEDE BİR GÖSTERİŞ İKİ KELİMELİK BİR SÖYLEYİŞ... SENİ SEVİYORUM (KEŞİFİM) | |
| | |
| | #3 (permalink) |
| tşkler kardeşim... ![]() Sesin Değdiğinde Yüreğime Yüreğim Titriyorsa Avuçlarında ve Her Kapayışta Gözlerimi Üşüyen Bakışlarım Isınıyorsa Bakışlarında Tek Çarem Fısıldamaksa Eğer Avazım Çıktığı Kadar Fısıldayacağım…Seni seviyorum. NE BİR ŞARKI NE BİR SÖZ NEDE BİR GÖSTERİŞ İKİ KELİMELİK BİR SÖYLEYİŞ... SENİ SEVİYORUM (KEŞİFİM) | |
| | |
| | #6 (permalink) | |
| Alıntı:
sanki çok biliyorsun bide bayatladı diyorsun keşif tessüf ederim kalbimi kırıyorsun ![]() ![]() Sesin Değdiğinde Yüreğime Yüreğim Titriyorsa Avuçlarında ve Her Kapayışta Gözlerimi Üşüyen Bakışlarım Isınıyorsa Bakışlarında Tek Çarem Fısıldamaksa Eğer Avazım Çıktığı Kadar Fısıldayacağım…Seni seviyorum. NE BİR ŞARKI NE BİR SÖZ NEDE BİR GÖSTERİŞ İKİ KELİMELİK BİR SÖYLEYİŞ... SENİ SEVİYORUM (KEŞİFİM) | ||
| | |
| | #7 (permalink) |
| ne güzel işte gençleşmişsin. yaw bunda bi sorun var ma ne eskiden doğru çıkıyordu şimdi benimkide yalnış çıkıyor valla nerde hata var acaba...![]() Sesin Değdiğinde Yüreğime Yüreğim Titriyorsa Avuçlarında ve Her Kapayışta Gözlerimi Üşüyen Bakışlarım Isınıyorsa Bakışlarında Tek Çarem Fısıldamaksa Eğer Avazım Çıktığı Kadar Fısıldayacağım…Seni seviyorum. NE BİR ŞARKI NE BİR SÖZ NEDE BİR GÖSTERİŞ İKİ KELİMELİK BİR SÖYLEYİŞ... SENİ SEVİYORUM (KEŞİFİM) | |
| | |
| | #9 (permalink) |
| valla bende uğraşıyorum bakalım o hata nerde çıkacak... ![]() Sesin Değdiğinde Yüreğime Yüreğim Titriyorsa Avuçlarında ve Her Kapayışta Gözlerimi Üşüyen Bakışlarım Isınıyorsa Bakışlarında Tek Çarem Fısıldamaksa Eğer Avazım Çıktığı Kadar Fısıldayacağım…Seni seviyorum. NE BİR ŞARKI NE BİR SÖZ NEDE BİR GÖSTERİŞ İKİ KELİMELİK BİR SÖYLEYİŞ... SENİ SEVİYORUM (KEŞİFİM) | |
| | |
| | #10 (permalink) | |
| Alıntı:
![]() | ||
| | |
© 2008 SoRyaz FoRum.

Normal