| ||||||
| Moderator Başvuruları Bizimle çalışmak istiyorsanız buradan başvurabilirsiniz. |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Moderatör başvuruları için aranan özellikler.. 1- En az 100 MESAJ veya ona eş değer 50 KONU atmış olmalı ve forumda tanınmalı.. (Mesajları bilgi verici ve yardımcı olmalı) 2- Mod başvuruları özel mesaj yoluyla yapılmaktadır.Adminlere kendinizi tanıtan hangi bölümde mod olmak istediğiniz(ad,soyad,yaş,başvuru yaptığı bölümlerle ilgili bilgi seviyesi vs) gibi bilgiler yollarsanız değerlendirmeye alınıp size olumlu veya olumsuz bir cevap verilecektir. 3- Mod başvurusu yaparken yaş 14 veya üstü olmalıdır 4- Mod başvurusu yaparken birden fazla bölüme başvuru yapabilirsiniz ve başvuru yaptığınız bölümlere hakim olmanız gerekir. Başvuru yaparken lütfen aşağıdaki soruları cevaplandırınız. İsim : Soyisim : Online süresi : Msn Adresi : Günde Kaç Saat Online Olduğu : Yaş : Mod olmak istediğiniz bölümler : Lütfen kendinizi tanıtan kısa bir yazı yazınız : Moderatorluk başvurular Üst Düzey Yöneticiler Tarafından Onaylanacaktır. Başvurularınızı Bekliyoruz... Not: Lütfen Mod Olabilmek İçin Saçma ve Gereksiz Konular Açmayınız. (Özellikle Mesaj Doldurmak İçin Cevap Yazmayın ve Aşka Dair, Şiir v.b Bölümlere Şiir Açarak Konu Doldurmayın) | |
| | |
| | #2 (permalink) |
| gula_serhad ve gonca_gul arkadaşlarımız; - forum içerisinde aktif olmaları; - forum yöneticisi gereksinimi olması; nedenlerin dolayı üyelik seviyeleri admin olarak yükseltilmiştir. İnanıyorum ki bu iki arkadaşımız en güzel şekilde görevlerinin hakkını vereceklerdir. Yeni üyelik seviyelerinin her iki arkadaşımıza hayırlı olmasını dilerim. ![]() <?php echo" SoRyaz.CoM Dünyanın En Hızlı Büyüyen Forumu"; ?> | |
| | |
| | #4 (permalink) |
| çok tşk ederim admin inşl elimizden gelinceye kadar gelmeye çalışacağız,bu görevi içtenlikle bize vadettiğin için saol,bende bu soryazda üye olan tüm arkadaşlarımı davet ediyorum inşl emeklerimiz boşa gitmez. ![]() Tek bir kelime dahi çıkmamalıydı dudaklarından.. Geçmişe ait ne varsa silmeliydin bir kalemde.. Gecenin en koyu vaktinde yüreğimi yakıp, cevabı olmayan binlerce sorunun derinliğine atmamalıydın beni.. Hakkın yoktu.. Yokluğuna alışmaktan korkarken, varlığının dayanılmaz sancısını yaşatmamalıydın bana.. Öylesine içten, öylesine kararlıydı ki sesin dur bile diyemedim sana.. Sustum.. İçimde deli bir özlem, anlatılması imkansız bir aşkla seni konuşuyordum oysa.. İnsan hergün anımsar mı aynı GÖZLERİ bilmem Bir şiir yaşatır her şeyi yaşamın anlamı solduğunda Ben yoluma devam ederim Bitmemiş bir şiirin ortasında.. | |
| | |
| | #5 (permalink) |
| hayırlı olsun arkadaşlar başarılarının devamın dilerim inşallah daha güzel paylaşımlar yaparsınız bizimle... ![]() Sesin Değdiğinde Yüreğime Yüreğim Titriyorsa Avuçlarında ve Her Kapayışta Gözlerimi Üşüyen Bakışlarım Isınıyorsa Bakışlarında Tek Çarem Fısıldamaksa Eğer Avazım Çıktığı Kadar Fısıldayacağım…Seni seviyorum. NE BİR ŞARKI NE BİR SÖZ NEDE BİR GÖSTERİŞ İKİ KELİMELİK BİR SÖYLEYİŞ... SENİ SEVİYORUM (KEŞİFİM) | |
| | |
| | #6 (permalink) |
| tşk ederim hamza kardeş,ama bu paylaşımlara hep beraberce bir el atsak,yorumla en güzel paylaşımlara yorum eklesek bence daha da güzel olucak.şimdiden herkese başarılar. ![]() Tek bir kelime dahi çıkmamalıydı dudaklarından.. Geçmişe ait ne varsa silmeliydin bir kalemde.. Gecenin en koyu vaktinde yüreğimi yakıp, cevabı olmayan binlerce sorunun derinliğine atmamalıydın beni.. Hakkın yoktu.. Yokluğuna alışmaktan korkarken, varlığının dayanılmaz sancısını yaşatmamalıydın bana.. Öylesine içten, öylesine kararlıydı ki sesin dur bile diyemedim sana.. Sustum.. İçimde deli bir özlem, anlatılması imkansız bir aşkla seni konuşuyordum oysa.. İnsan hergün anımsar mı aynı GÖZLERİ bilmem Bir şiir yaşatır her şeyi yaşamın anlamı solduğunda Ben yoluma devam ederim Bitmemiş bir şiirin ortasında.. | |
| | |
| | #8 (permalink) |
| tşkler cudi kardeş önemli olan admin olmak degıldır,önemli olan emek vermek,eger içten bişeyler paylaşıyorsan emeğinin karşılıgı gelicek ve emek harcadığın hiç bir şey karşılıksız kalmaz. ![]() Tek bir kelime dahi çıkmamalıydı dudaklarından.. Geçmişe ait ne varsa silmeliydin bir kalemde.. Gecenin en koyu vaktinde yüreğimi yakıp, cevabı olmayan binlerce sorunun derinliğine atmamalıydın beni.. Hakkın yoktu.. Yokluğuna alışmaktan korkarken, varlığının dayanılmaz sancısını yaşatmamalıydın bana.. Öylesine içten, öylesine kararlıydı ki sesin dur bile diyemedim sana.. Sustum.. İçimde deli bir özlem, anlatılması imkansız bir aşkla seni konuşuyordum oysa.. İnsan hergün anımsar mı aynı GÖZLERİ bilmem Bir şiir yaşatır her şeyi yaşamın anlamı solduğunda Ben yoluma devam ederim Bitmemiş bir şiirin ortasında.. | |
| | |
| | #9 (permalink) | |
| Alıntı:
sağol abicim.... ![]() ♥¸.•✰•.¸♥ღ المحبة ღ♥¸.•✰•.¸♥ღ αηℓαяѕα υzαğιм уαкιηιм∂ιя, αηℓαмαzѕα уαкιηιм υzαğιм∂ιя...ѕαвяє∂єηιη ѕαвяıη∂αη кσякυη... (¯`•.____(¯♥♥♥ sevdiğin kadar sevilirsin ♥♥♥¯)_____.•´¯)_ | ||
| | |
© 2008 SoRyaz FoRum.

her neyse başarılar dilerim size bende bir mp3 sitesinde adminim koaly gelsin size

Normal