| | #1 (permalink) |
| Herdu çavên te heyva azadi şere te şerê germ u dilsadi çiyaye me bu kaniya xelati Dijmin dixwaze, waye tu nadi Zilan Zilan Zilan Servane li serê ciyan Bi teser e, tim li berxwedan Mirin bi te xwes e Zilan Silav didin te kewok a jinê Tu yê pak biki devê birine Bi be bagera rizgariya me Xwes bi lorin e dengê mirine Lasê te agirê volkan e Zilan ![]() ♥¸.•✰•.¸♥ღ المحبة ღ♥¸.•✰•.¸♥ღ αηℓαяѕα υzαğιм уαкιηιм∂ιя, αηℓαмαzѕα уαкιηιм υzαğιм∂ιя...ѕαвяє∂єηιη ѕαвяıη∂αη кσякυη... (¯`•.____(¯♥♥♥ sevdiğin kadar sevilirsin ♥♥♥¯)_____.•´¯)_ | |
| | |
| | #2 (permalink) |
| emeğine sağlık gerçekten güzel parçalar seçmişsin kardeşim... paylaşımın için tşkler... ![]() Sesin Değdiğinde Yüreğime Yüreğim Titriyorsa Avuçlarında ve Her Kapayışta Gözlerimi Üşüyen Bakışlarım Isınıyorsa Bakışlarında Tek Çarem Fısıldamaksa Eğer Avazım Çıktığı Kadar Fısıldayacağım…Seni seviyorum. NE BİR ŞARKI NE BİR SÖZ NEDE BİR GÖSTERİŞ İKİ KELİMELİK BİR SÖYLEYİŞ... SENİ SEVİYORUM (KEŞİFİM) | |
| | |
| | #4 (permalink) |
| rica ederim kardeşim... ![]() Sesin Değdiğinde Yüreğime Yüreğim Titriyorsa Avuçlarında ve Her Kapayışta Gözlerimi Üşüyen Bakışlarım Isınıyorsa Bakışlarında Tek Çarem Fısıldamaksa Eğer Avazım Çıktığı Kadar Fısıldayacağım…Seni seviyorum. NE BİR ŞARKI NE BİR SÖZ NEDE BİR GÖSTERİŞ İKİ KELİMELİK BİR SÖYLEYİŞ... SENİ SEVİYORUM (KEŞİFİM) | |
| | |
© 2008 SoRyaz FoRum.

Normal