| ||||||
| Forum Duyuruları Forum Hakkında Kurallar, Duyurular, Olaylar, Yenilikler bu kategoride toplancaktır.. |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Sitemiz açıldığı ilk günden itibaren SMF tabanlı forum sistemi üzerinden yayına başladı ve ta en son hacker saldırısına kadar bu böyle devam etti. Yönetimimiz sitemizin daha sağlıklı olması açısından SMF forumu bırakıp daha kullanışlı ve pratik bir sistem olan Vbulletin'e geçme kararı almıştır. Bu karar elbette forum üyelerimizi tamamen etkilemiştir. Çünkü bu yeni sistem ile herşeye sıfırdan başlamak zorunda kaldık. Eski kayıtlarımızın bu sisteme aktarılmasını canu gönülden isterdik ama şuan buna muvaffak olamadık. Bu yeni sistemimiz ile kısa bir sürede muvaffak olacağımızı ümid ediyoruz. Bu süre zarfında SoRyaz FoRum'a emek veren arkadaşlarımıza teşekkürlerimizi sunuyoruz. SoRyaz FoRum'un önceki eski halinin elimizdeki en son yedeğinide [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] linkinden ulaşabilirsiniz. Burası şimdilik hem tatlı bir hatıra olarak kalacak hemde kaynak olarak kullanılmak için geçici bir süre için faal olarak kalacaktır. Emek veren herkese teşekkürlerimizi sunuyoruz... | |
| | |
| | #6 (permalink) |
| hoşgeldin muko... hayırdır yaw nerden çıktı şimdi bu faşizm konusu ![]() ![]() Sesin Değdiğinde Yüreğime Yüreğim Titriyorsa Avuçlarında ve Her Kapayışta Gözlerimi Üşüyen Bakışlarım Isınıyorsa Bakışlarında Tek Çarem Fısıldamaksa Eğer Avazım Çıktığı Kadar Fısıldayacağım…Seni seviyorum. NE BİR ŞARKI NE BİR SÖZ NEDE BİR GÖSTERİŞ İKİ KELİMELİK BİR SÖYLEYİŞ... SENİ SEVİYORUM (KEŞİFİM) | |
| | |
| | #9 (permalink) |
| inşallah beraber güzel hoş vakit geçiririz... ![]() Sesin Değdiğinde Yüreğime Yüreğim Titriyorsa Avuçlarında ve Her Kapayışta Gözlerimi Üşüyen Bakışlarım Isınıyorsa Bakışlarında Tek Çarem Fısıldamaksa Eğer Avazım Çıktığı Kadar Fısıldayacağım…Seni seviyorum. NE BİR ŞARKI NE BİR SÖZ NEDE BİR GÖSTERİŞ İKİ KELİMELİK BİR SÖYLEYİŞ... SENİ SEVİYORUM (KEŞİFİM) | |
| | |
© 2008 SoRyaz FoRum.

Normal